Livscoachning ger mig riktning i livet

Hej kära läsare och välkommen att läsa mitt blogginlägg som jag skriver ifrån Uppsala. En ny dag med nya möjligheter är här. Jag ska skriva om vilken fin hjälp jag har fått i en fråga som jag vet att många mer än jag skulle behöva, nämligen livscoachning. Jag hoppas att mitt inlägg kan vara till nytta för alla er som är i behov av detta, eller kanske healing, eller något annat som ett företag som heter Helene Lilja kan erbjuda till er. Det funkade utmärkt för mig så nu vill jag dela med mig av mina erfarenheter till er, kära läsare! Det bästa beslutet jag tagit på länge, var när jag beställde tid till Helene Lilja. 

  

Jag hade länge haft problem med att finna en känsla av tillhörighet, och att finnas till i ett meningsfullt sammanhang. Jag hade svårt att sätta gränser, och sade ja när jag egentligen skulle sagt nej. Jag höll på att gå under, “gå i väggen”, av alla andra personers krav, och jag kände en tomhet men också en ilska som blev allt större. Jag visste inte riktigt vad jag skulle ta mig till men så fick jag höra talas om detta företag. Jag behövde hjälp med att finna meningen med mitt liv, att våga säga nej, och hjälp med att sätta upp små realistiska mål som jag skulle kunna uppnå. Vilken fin hjälp som jag har fått med denna livscoachning här i Uppsala! Om du som läser känner att detta skulle vara intressant för dig, så rekommenderar jag dig verkligen att höra av dig till Helen Lilja. Det kan bli en mycket bra början på en förändring i ditt liv, som jag är säker på att du kommer att få nytta av. Tillåt inte andra att utnyttja dig. Då riskerar du få utmattningsdepression.  

Du gillar kanske också...